0
Levertijd

Bijna alle producten die je bij Lady Toys vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 23:30 en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel de volgende werkdag in huis. Benieuwd wanneer je je bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onderstaand overzicht. Deze gegevens zijn van toepassing op levering overdag in Nederland. De levertijd voor België bedraagt 1-2 werkdagen.

Besteld voor: 1e bezorging op: Niet thuis? 2e bezorging op:
Maandag 23:30 Dinsdag Woensdag
Dinsdag 23:30 Woensdag Donderdag
Woensdag 23:30 Donderdag Vrijdag
Donderdag 23:30 Vrijdag Zaterdag
Vrijdag 23:30 Zaterdag Maandag
Zaterdag 22:30 Zondag Maandag
Zondag 22:30 Maandag Dinsdag

Komt de aangegeven bezorgdatum je niet goed uit? Bij Lady Toys kun je ook zelf de gewenste bezorgdatum kiezen of je bestelling laten bezorgen bij een pakketautomaat.

Avondbezorging van PostNL

Indien je gekozen hebt voor avondlevering, dan wordt je pakket (op werkdagen) op bijna alle adressen in Nederland door PostNL bezorgd. PostNL avondlevering bezorgt jouw pakket tussen 18.00 en 21.30 thuis aan de deur. Idelaal als je overdag niet thuis bent en toch snel je bestelling in huis wilt hebben.  

Zondagbezorging

Bestel je op zaterdag? Dan kun je je bestelling al op zondag geleverd krijgen. Voor meer informatie, zie: zondagbezorging van PostNL.

Maandagbezorging

Het is ook mogelijk om je pakketje op maandag te laten bezorgen. Dit geldt alleen voor Nederland. Bestel je op zondag voor 22:30 uur? Dan wordt je pakketje meteen de volgende dag geleverd. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor maandaglevering te kiezen als je bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag bestelt.

Brievenbusbezorging

Bepaalde producten kunnen ook via brievenbuspost bezorgd worden (in Nederland). Indien dit voor jouw bestelling mogelijk is, kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor brievenbusbezorging of pakketbezorging. De levertijd voor brievenbusbezorging is 1-2 werkdagen. Dit kan dus een werkdag langer duren dan met pakketpost.